Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Desființarea unor instanțe și parchete va fi analizată de un Grup interinstituțional


18 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Luni, 14 noiembrie 2016, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat că se impune constituirea unui nou grup de lucru interinstituţional, care va valorifica activitatea desfăşurată anterior şi va analiza solicitările formulate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi alte situaţii concrete referitoare la desfiinţarea unor instanţe şi parchete sau la rearondarea unor localităţi în circumscripţiile altor instituţii sau parchete.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât desemnarea în Grupul de lucru interinstituţional a proc. Florentina GAVADIA şi a jud. dr. Cristi DANILEŢ, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, precum şi includerea reprezentanţilor Ministerului Justiţiei şi ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi ai instanţelor şi parchetelor, urmând ca persoanele din aparatul tehnic al Consiliului Superior al Magistraturii din cadrul Direcţiei resurse umane şi organizare şi Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios să fie desemnate de secretarul general al Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 43)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro