Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Demisie judecător din funcția de șef al Serviciului contencios din cadrul Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios, CSM

18.11.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de cererea de demisie din funcţia de şef al Serviciului contencios din cadrul Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios a Anemariei Laura DINESCU, judecător detaşat în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 15.12.2016, urmând a funcţiona pe un post vacant de execuţie din cadrul acestei direcţii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 44)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week