Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF. Pentru căruțe nu trebuie încheiate RCA


18 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 17 noiembrie 2016, Autoritatea de Supraveghere Financiară a făcut precizări referitoare la prevederile OUG nr. 54/2016 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente de vehicule şi de tramvaie, potrivit unui comunicat al ASF:
– normele RCA, care urmează a fi adoptate în scurt timp, în urma finalizării procesului de consultare publică, vor lămuri toate aspectele legate de implementarea OUG nr. 54/2016
– în privința informației conform căreia trebuie încheiate contracte RCA și pentru vehicule cu tracțiune animală (ex. căruțe), cel mai probabil este o eroare materială, care urmează a fi discutată în contextul finalizării normelor de aplicare a ordonanței de urgență.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii