Secţiuni » Notari publici
Notari publici

Prof. Radu Motica, propus de UNNPR, Baroul Timiş şi mai multe facultăţi de drept pentru CSM


21 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Uniunea Nationala a Notarilor Publici, Ordinul Consilierilor Juridici din Romania, Baroul Timis, Colegiul Consilierilor Juridici a Jud. Timis si Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova, Facultatea de drept a Universitatii “Lucina Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept si Stiinte Sociale a Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia l-au propus pe prof. univ. dr. Radu Motica pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea societăţii civile, potrivit listei Senatului.

Prof. Radu Motica este susţinut de Facultatea de Drept si Stiinte Sociale a Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

:: Proiectul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică