Secţiuni » Jurisprudenţă » CEDO
Jurisprudenţă CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului)
CărţiProfesionişti

Premiu de prestigiu pentru CEDO


23 noiembrie 2016 | Irina RÎMARU
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, CEDO, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 11 noiembrie 2016, Medalia Tratatele de la Nijmegen 2016 a fost acordată Curții Europene a Drepturilor Omului, potrivit unui comunicat al CEDO.

Premiul este acordat la fiecare doi ani, la o figură internațională cheie sau organizație în semn de recunoaștere a contribuției lor la dezvoltarea Europei. Luând act de rolul crucial jucat de CEDO pentru a contribui la protejarea drepturilor omului, organizatorii și-au exprimat aprecierea pentru munca excepțională, importantă și de pionierat a Curții de-a lungul ultimilor 55 de ani pentru pace pe continentul european.

Prin acordarea premiului, organizatorii speră să sublinieze importanța activității Curții precum și creșterea gradului de conștientizare a valorii drepturilor omului europene.

Guido Raimondi, președintele CEDO: „Suntem mandri să acceptăm acest premiu de prestigiu și suntem bucuroși să vedem că activitatea Curții este recunoscută și apreciată.”

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro