Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Liceul Tehnologic ,,Dacia” din Pitești continuă eforturile de implementare a Educatiei Juridice
25.11.2016 | Robert WILLIAMS

Robert Williams

Robert Williams

Educatie Juridica… un deziderat indispensabil pentru viitorii contribuabili si electori, pentru viitorii membri ai societatii civile si ai opiniei publice.

Agentia de Stiri News247Worldpress, in calitate de initiator, si ISJ Arges (partener principal) impreuna cu Baroul Arges, Curtea de Apel, IPJ Arges si DGASPC au ramas in cursa anului scolar 2016-2017 numita Educatie Juridica, Prefectura Arges si CJ au renuntat la parteneriat din diferite motive.

Explicarea legislatiei in vigoare, functionarea sistemului judiciar, ce reprezinta justitia, prevenirea, legea protectiei copilului, ce inseamna un avocat si rolul sau in viata societatii etc., sunt acum cunoscute datorita eforturilor comune incepute in anul scolar 2015-2016 ca proiect pilot in judetul Arges.

Puteți vizualiza următorul video.

Elevii formeaza un auditoriu extrem de matur, selectiv si interesati de problemele actuale, de siguranta lor prin cunoasterea legilor si a respectului fata de ei insisi si societate.

Puteți vizualiza următorul video.

Liceul Tehnologic „Dacia” Pitesti este primul liceu din Arges si din Romania care beneficiaza de o infrastructura a partenerilor institutionali. Scoala Negru Voda Pitesti a deschis activititatea de Educatie Juridica din anul scolar 2016-2017, anul trecut fiind deschisa in premiera de catre Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga” si continuata de catre celelalte scoli gimnaziale.

Agentia de Stiri News247WorldPress, impreuna cu partenerii din protocol asigura elevii din Arges ca vom depune toate eforturile sa ajungem la cat mai multi dintre ei cu ajutorul scolilor si liceelor.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.