TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Săvescu: Creditorii sunt întotdeauna antipatici…
15.12.2016 | Alexandra-Adriana DOBRIȘAN


Dr. Andrei Săvescu, coord. JURIDICE.ro, s-a referit, în cadrul Dezbaterii „Înconjurată de maximă discreție: FIDUCIA”, organizată de Societatea de Științe Juridice, la faptul că trecerea masei patrimoniale fiduciare de la constituitor la fiduciar ar putea fi o modalitate de fraudare a intereselor creditorilor.

Andrei Săvescu„Da, este foarte drăguț că masa patrimonială trece de la un om la altul și nu poate să rămână suspendată. Deocamdată, vă întreb dacă nu cumva această împrejurare este o bună ocazie de a jongla cu interpretările, în legătură cu cine este titularul masei patrimoniale, în dauna sărmanilor creditori, pentru că există o tentație. Creditorii sunt întotdeauna antipatici, după cum și oamenii cărora trebuie să le fim recunoscător ne devin antipatici, nu-i așa? Era o vorbă: mai bine să ai imploratori decât recunoscători…”

Alexandra-Adriana Dobrişan

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate