Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Autorizarea României să utilizeze anumite estimări aproximative pentru calculul bazei resurselor proprii TVA
28.11.2016 | Cosmina SIMA

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 319/38 din data de 25 noiembrie 2016, a fost publicată Decizia de punere în aplicare (UE, Euratom) 2016/2058 a Comisiei din 23 noiembrie 2016 de modificare a Deciziei de punere în aplicare 2011/777/UE, Euratom de autorizare a României să utilizeze anumite estimări aproximative pentru calculul bazei resurselor proprii TVA.

Prin derogare de la articolul 1 din această decizie, în scopul calculării bazei resurselor proprii TVA pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2016 și 31 decembrie 2020, România este autorizată să utilizeze procentul de 0,15 % din baza intermediară în ceea ce privește operațiunile prevăzute în partea B punctul 10 (transportul de persoane) din anexa X la Directiva 2006/112/CE.

Decizie se aplică de la 1 ianuarie 2011 până la 31 decembrie 2020 și este adresată exclusiv României.

Cosmina Sima

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti