Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Autorizarea României să utilizeze anumite estimări aproximative pentru calculul bazei resurselor proprii TVA


28 noiembrie 2016 | Cosmina SIMA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 319/38 din data de 25 noiembrie 2016, a fost publicată Decizia de punere în aplicare (UE, Euratom) 2016/2058 a Comisiei din 23 noiembrie 2016 de modificare a Deciziei de punere în aplicare 2011/777/UE, Euratom de autorizare a României să utilizeze anumite estimări aproximative pentru calculul bazei resurselor proprii TVA.

Prin derogare de la articolul 1 din această decizie, în scopul calculării bazei resurselor proprii TVA pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2016 și 31 decembrie 2020, România este autorizată să utilizeze procentul de 0,15 % din baza intermediară în ceea ce privește operațiunile prevăzute în partea B punctul 10 (transportul de persoane) din anexa X la Directiva 2006/112/CE.

Decizie se aplică de la 1 ianuarie 2011 până la 31 decembrie 2020 și este adresată exclusiv României.

Cosmina Sima

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii