Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Program de instruire on-line HELP pentru avocații moldoveni
25.11.2016 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Content, Cyberlaw
JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 20 decembrie 2016, Consiliul Europei în cooperare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova organizează programul de instruire on-line HELP pentru avocații din Republica Moldova, potrivit uam.md.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și discutate următoarele subiecte:
– platforma de instruire on-line HELP a Consiliului Europei
– resursele de instruire disponibile pe platforma HELP
– modele de exerciții și informații practice în domeniul CEDO oferite de HELP
– alte subiecte privind utilizarea platformei și dezvoltarea HELP pentru avocați

Numărul de locuri disponibile este limitat la 30 de persoane.

Doritorii se pot înscrie la eveniment la adresa de e-mail: Palamarciuc@TurcanLaw.md, până pe data de 10 decembrie 2016, ora 18:00.

Programul European pentru Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) asistă statele membre ale Consiliului Europei (CoE) în implementarea Convenției Europene a Drepturilor Omului (CEDO) la nivel național, în conformitate cu Recomandarea Comitetului de Miniștri (2004) 4, cu Declarația de la Interlaken din 2010, cu Declarația de la Brighton din 2012, precum și cu Declarația de la Bruxelles din 2014.

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti