BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
Executor judecatoresc Florin Traian Copuzeanu
 
Print Friendly, PDF & Email

Încetare colaborare cu Revista Română de Executare Silită
28.11.2016 | Evelina OPRINA, Vasile BOZEŞAN


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Profesor universitar dr., judecător Evelina Oprina şi judecător drd. Vasile Bozeşan aduc la cunoştinţa colaboratorilor şi cititorilor Revistei Române de Executare Silită, precum şi a tuturor celor interesaţi ori preocupaţi de domeniul executării silite, încetarea colaborării cu RRES şi retragerea acestora din echipa editorială a revistei, începând cu numărul 4/2016.

Decizia are la bază existenţa unor principii, idei şi valori ce nu şi-au mai găsit recunoaştere deplină în interiorul structurii de conducere a revistei, continuarea colaborării riscând să afecteze pe viitor nivelul de exigenţă ce trebuie ataşat, în mod necesar, demersului de elaborare a unei asemenea publicaţii.

Având un specific şi o tehnicitate aparte, cu o zonă de adresabilitate relativ redusă, Revista Română de Executare Silită a reprezentat un proiect căruia subsemnaţii i-am dedicat, fără rezerve, disponibilitatea, implicarea, ideile, timpul şi energia personale, proiect pe care, pentru o lungă perioadă de timp, am încercat să-l dezvoltăm în acord cu propriile noastre exigenţe, valori şi convingeri de la care nu am înţeles şi nu am acceptat vreodată să facem rabat.

Am urmărit întotdeauna – şi sperăm că am reuşit, fie şi poate doar parţial – exclusiv satisfacerea interesului destinatarilor revistei prin prisma nevoii acestora de cunoaştere, analiză, problematizare, identificare de soluţii practice diverselor şi numeroaselor dificultăţi cu care se confruntă domeniul executării silite.

Îi asigurăm, însă, pe toţi cititorii, colaboratorii şi colegii noştri că încetarea activităţii la Revista Română de Executare Silită nu este altceva decât un pas înainte pentru afirmarea de noi contexte în care dezbaterea şi analiza problemelor de executare silită să fie realizate, liber, eficient, dar şi exigent, în relaţiile cu toţi cei preocupaţi de materia executării silite.

Mulţumim, aşadar, cititorilor – singurii în raport cu care ne subordonăm şi stabilim abordările -, Editurii Universul Juridic şi echipei sale redacţionale, precum şi colaboratorilor noştri care ne-au susţinut constant activitatea în cadrul revistei.

Cu consideraţie pentru sprijinul tuturor celor care de-a lungul timpului au contribuit la realizarea Revistei Române de Executare Silită, autori, membri în Consiliul Ştiinţific ori în Colegiul de redacţie,

Evelina Oprina, director ştiinţific RRES
Vasile Bozeşan, redactor-şef RRES

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate