Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Încetare colaborare cu Revista Română de Executare Silită
28.11.2016 | Evelina OPRINA, Vasile BOZEŞAN

Secţiuni: Content, Recuperare creanțe, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Profesor universitar dr., judecător Evelina Oprina şi judecător drd. Vasile Bozeşan aduc la cunoştinţa colaboratorilor şi cititorilor Revistei Române de Executare Silită, precum şi a tuturor celor interesaţi ori preocupaţi de domeniul executării silite, încetarea colaborării cu RRES şi retragerea acestora din echipa editorială a revistei, începând cu numărul 4/2016.

Decizia are la bază existenţa unor principii, idei şi valori ce nu şi-au mai găsit recunoaştere deplină în interiorul structurii de conducere a revistei, continuarea colaborării riscând să afecteze pe viitor nivelul de exigenţă ce trebuie ataşat, în mod necesar, demersului de elaborare a unei asemenea publicaţii.

Având un specific şi o tehnicitate aparte, cu o zonă de adresabilitate relativ redusă, Revista Română de Executare Silită a reprezentat un proiect căruia subsemnaţii i-am dedicat, fără rezerve, disponibilitatea, implicarea, ideile, timpul şi energia personale, proiect pe care, pentru o lungă perioadă de timp, am încercat să-l dezvoltăm în acord cu propriile noastre exigenţe, valori şi convingeri de la care nu am înţeles şi nu am acceptat vreodată să facem rabat.

Am urmărit întotdeauna – şi sperăm că am reuşit, fie şi poate doar parţial – exclusiv satisfacerea interesului destinatarilor revistei prin prisma nevoii acestora de cunoaştere, analiză, problematizare, identificare de soluţii practice diverselor şi numeroaselor dificultăţi cu care se confruntă domeniul executării silite.

Îi asigurăm, însă, pe toţi cititorii, colaboratorii şi colegii noştri că încetarea activităţii la Revista Română de Executare Silită nu este altceva decât un pas înainte pentru afirmarea de noi contexte în care dezbaterea şi analiza problemelor de executare silită să fie realizate, liber, eficient, dar şi exigent, în relaţiile cu toţi cei preocupaţi de materia executării silite.

Mulţumim, aşadar, cititorilor – singurii în raport cu care ne subordonăm şi stabilim abordările -, Editurii Universul Juridic şi echipei sale redacţionale, precum şi colaboratorilor noştri care ne-au susţinut constant activitatea în cadrul revistei.

Cu consideraţie pentru sprijinul tuturor celor care de-a lungul timpului au contribuit la realizarea Revistei Române de Executare Silită, autori, membri în Consiliul Ştiinţific ori în Colegiul de redacţie,

Evelina Oprina, director ştiinţific RRES
Vasile Bozeşan, redactor-şef RRES

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti