Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Rectorii din Consorțiul Universitaria au decis autosuspendarea din Consiliul Național al Rectorilor


27.11.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, Rectorii Universităţilor membre ale Consorţiului „Universitaria”, reuniţi la laşi în perioada 24-27 noiembrie 2016, luând act de:
– lipsa unei viziuni /strategii pentru evoluţia învăţământului superior din România ;
– recentele abordări ale Consiliului Naţional al Rectorilor în îndeplinirea misiunii academice;
– necesitatea modificării procedurilor de adoptare a hotărârilor Consiliului Naţional al Rectorilor, prin luarea în considerare a ponderii fiecărei Universităţi;
– necesitatea creşterii rolului Consiliului Naţional al Rectorilor în procedurile normative referitoare la învăţământul universitar,

au hotărât autosuspendarea din Consiliul Naţional al Rectorilor până la redefinirea statutului acestuia, potrivit unui comunicat al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Este vorba de următoarele universităţi: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice.

:: Hotărârea

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti