JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Rectorii din Consorțiul Universitaria au decis autosuspendarea din Consiliul Național al Rectorilor
27.11.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, Rectorii Universităţilor membre ale Consorţiului „Universitaria”, reuniţi la laşi în perioada 24-27 noiembrie 2016, luând act de:
– lipsa unei viziuni /strategii pentru evoluţia învăţământului superior din România ;
– recentele abordări ale Consiliului Naţional al Rectorilor în îndeplinirea misiunii academice;
– necesitatea modificării procedurilor de adoptare a hotărârilor Consiliului Naţional al Rectorilor, prin luarea în considerare a ponderii fiecărei Universităţi;
– necesitatea creşterii rolului Consiliului Naţional al Rectorilor în procedurile normative referitoare la învăţământul universitar,

au hotărât autosuspendarea din Consiliul Naţional al Rectorilor până la redefinirea statutului acestuia, potrivit unui comunicat al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Este vorba de următoarele universităţi: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice.

:: Hotărârea

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate