Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

LOSPA LAWYERS alături de MJ Project în tranzacții de peste 2 milioane USD


6 decembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

LOSPA LAWYERS a acordat asistență juridică companiei MJ Project cu privire la încheierea a 3 contracte de antrepriză cu un important grup canadian, pentru proiectarea, avizarea, autorizarea și ridicarea unor construcții în vestul țării. Valoarea cumulată a celor 3 tranzacții încheiate în ultimele luni depășește 2 mil. $.

Asistența LOSPA LAWYERS a constat în structurarea tranzacției, redactarea și negocierea acordurilor de antrepriză și subantrepriză, precum și a celorlalte documente aferente tranzacției.

”Buna colaborare pe care am avut-o cu clienţii noştri, ing. Paul Pîrvan și ing. Dan Mândruț, a fost esenţială pentru înţelegerea specificului proiectelor care au făcut obiectul tranzacţiilor, dar şi a indicatorilor financiari în jurul cărora s-au purtat negocierile”, a declarat Paul Lospa, Fondatorul LOSPA LAWYERS.

Domeniile principale de activitate ale LOSPA LAWYERS cuprind litigii şi arbitraj, insolvenţă şi restructurări, dreptul muncii, consultanţă pentru sectoarele de afaceri, inclusiv construcții, media și publicitate şi industria farmaceutică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii