Print Friendly, PDF & Email

Suspendarea termenului în care pășunatul în terenul agricol este interzis

07.12.2016 | Cosmina SIMA
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 976 din 6 decembrie 2016 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă nr. 88/2016 pentru suspendarea prevederilor art. 23 alin. (1) lit. c) din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006.

Aplicarea prevederilor art. 23 alin. (1) lit. c) din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se suspendă până la data de 25 aprilie 2017.

Art. 23 alin. (1) lit. c) are următorul conținut: În scopul gestionării durabile a faunei cinegetice, se interzic: păşunatul animalelor domestice în terenul agricol între 6 decembrie şi 24 aprilie.

Cosmina Sima

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week