Interprofesional
Această secţiune specială grupează informaţii cu privire la tematica Avizului nr. 16/2013 al Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni care face obiectul unui proiect dezvoltat de către reprezentantul CCJE în România, jud. dr. Rodica Aida Popa, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii şi Uniunea Naţională a Barourilor din România. Partener media: JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucureşti. Avocaţii îşi pot exprima opinia ref. conduita judecătorilor care candidează pentru Inspecţia Judiciară

08.12.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 7 decembrie 2016, Baroul Bucureşti invită avocaţii – în vederea analizării candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare-Direcția de Inspecție Judiciară pentru Judecători – să își exprime opinia cu privire la deontologia, integritatea, conduita profesională față de avocați si comportamentul în sala de ședință, privind următorii candidați, potrivit unui comunicat al Baroului Bucureşti:
– judecător Denisa MURARIU, termen de informare până la 16 decembrie 2016
– judecător Ovidiu GIORGESCU, termen de informare până la 16 decembrie 2016
– judecător Vlad ȚARI, termen de informare până la 10 ianuarie 2017.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week