Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Baroul Dolj. Proiect cu finanțare europeană, dezvoltat împreună cu Baroul Vidin
12.12.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 12 decembrie 2016, Baroul Dolj a anunțat că aplicația ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, depusă de către Baroul Dolj în parteneriat cu Baroul Vidin (Bulgaria) a fost aprobată pentru o finanțare de 430,114.34 de euro, din care 98% fonduri nerambursabile și 2% contribuția partenerilor din proiect, potrivit unui comunicat semnat de av. Lucian Bernd Săuleanu, Decan.

Obiectivul proiectului este acela de a încuraja integrarea zonei transfrontaliere privind ocuparea și mobilitatea forței de muncă din domeniul juridic, în județul Dolj si districtul Vidin, prin cooperarea și promovarea acțiunilor comune ale beneficiarilor.

În proiect vor fi implicate 300 de persoane, de ambele părti ale graniței (150 de persoane din România și 150 de persoane din Bulgaria), care vor avea acces la servicii de informare, consultanță și instruire în domeniul juridic și lingvistic, în scopul ocupării și mobilității pe piața muncii

Proiectul, prin activitățile sale, încurajează ocuparea și mobilitatea forței de muncă în zona Dolj – Vidin prin crearea unei rețele  de centre care vor furniza populației servicii de informare și consultanță în domeniul juridic, dar și prin participarea grupului țintă la conferinte științifice pe teme juridice, în România și Bulgaria, cursuri de limbă straină (limba română și limba bulgară), cursuri de specialitate în domenii precum emigrația, fiscalitatea transfrontalieră, transporturilor şi patrimoniului cultural, criminalitate transfrontalieră etc.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.