Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII numește patru parteneri și promovează alți 7 avocați
12.12.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII anunţă 11 promovări interne, ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2016.

Societatea de avocați ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII își extinde echipa de management prin avansarea a patru avocați la statut de Partener. De asemenea, alți 7 avocați vor face parte din grupa Seniorilor, toate promovările fiind efective de la 1 ianuarie 2017.

În ordine alfabetică, cei patru Parteneri sunt: Gabriela Anton, Oana Gavrilă, Horia Ispas și Anca Pușcașu, cu o bogată experiență profesională, dar și managerială și care, anterior acestei numiri, au făcut parte din echipa Managing Associate de avocați de elită ai firmei.

Alți 7 avocați au mai făcut un pas în carieră, fiind promovați la statutul de Senior Associate, și anume, în ordine alfabetică: Veronica Aman, Roxana Cătea, Tudor Crăciun, Gabriela Dinu, Valentin Moga, Cornelia Tăbîrță și Eugen Tudose.

Promovările sunt în departamentele de drept financiar-bancar, litigii și arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar, dreptul muncii.

Echipa ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII cuprinde 112 avocați, dintre care 29 de parteneri începând cu 1 ianuarie 2017.

Gabriela ANTON a devenit Partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, având o experienţă practică de peste 15 ani, fiind specializată în drept financiar-bancar și în fuziuni şi achiziţii în sectorul bancar. Gabriela a consiliat instituţii de credit, fonduri de investiţii, instituţii financiare internaționale, precum şi împrumutați în legătură cu un spectru larg de finanţări, precum finanțarea proiectelor de investiţii sau a activității comerciale în industrii diverse. De asemenea, Gabriela a acordat consultanță în fuziuni și achizitii, privatizări, operațiuni de restructurare, transferuri de active bancare, inclusiv portofolii de credite neperformante. Experienţa profesională a Gabrielei Anton acoperă şi alte domenii ale dreptului, precum drept societar şi comercial. Gabriela Anton a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti precum şi Colegiul Juridic de Studii Europene din cadrul Universităţii Paris I Pantheon Sorbonne în anul 2000.

Oana GAVRILĂ a fost promovată Partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, fiind avocat pledant cu o experienţă de 12 ani în litigii aflate pe rolul instanţelor de judecată, până la gradul de Înalta Curte de Casație și Justiție. Oana a reprezentat clienți în litigii din domeniul dreptului fiscal şi vamal, incluzând proceduri prealabile iniţierii de acţiuni în justiţie, elaborarea actelor procedurale şi reprezentarea în faţa instanţelor judecătoreşti. De asemenea, a acționat în diverse cauze derivând din raporturi contractuale, delictuale şi de drept societar, precum și în litigii de drept civil și de domeniul dreptului muncii. În ultimii ani, şi-a concentrat activitatea pe reprezentarea clienţilor firmei în cauze de contencios administrativ, îndeosebi acţiuni vizând diverse proceduri de achiziţii publice. Oana Gavrilă este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București în 2003, precum și membră a Baroului București din 2004. De asemenea, deține un certificat de expert autorizat în domeniul achizițiilor publice.

Horia ISPAS a devenit Partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în cadrul departamentului de drept societar și fuziuni și achiziții. În ultimii 12 ani, el a oferit consultanţă în tranzacţii de fuziuni şi achiziţii private şi proceduri de privatizare ale unor importante societăţi deţinute de stat, redactarea şi negocierea documentaţiei aferente, inclusiv a contractelor de vânzare-cumpărare acţiuni, contractelor de asociere în participaţiune, etc. De asemenea, deține experiență în operaţiuni societare specifice, inclusiv operaţiuni specifice societăţilor listate pe piaţa de capital. Alte arii de practică includ protecţia datelor cu caracter personal, precum și protecţia consumatorilor. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București în 2003, Horia Ispas este membru al Baroului București din 2004. De asemenea, deține un certificat de expert autorizat în ceea ce privește accesarea fondurilor structurale și de coeziune europene.

Anca PUŞCAŞU este Partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, cu o experienţă practică de 16 ani și având ca principală specializare domeniul arbitrajului internațional. Anca are în portofoliu arbitraje comerciale internaționale derulate în baza regulilor ICSID, ICC, GAFTA și VIAC pentru care a desfășurat activități specifice, de la elaborarea materialelor scrise depuse la tribunalul arbitral, până la pregătirea argumentelor de fapt și de drept, a materialului probator și reprezentarea clienților în faza audierilor. De asemenea, a fost implicată în proiecte de fuziuni şi achiziţii și a oferit consultanță de specialitate în domeniul societar: constituire şi restructurare de societăţi, consultanţă în management – adaptare și organizare a variatelor structuri de conducere, inclusiv litigii societare, aspecte de dreptul muncii și proprietate intelectuală. Anca Pușcașu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 1999, făcând parte din Baroul București începând din 2000. În plus, deține un certificat de manager de proiect.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.