« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

INM. Selecţie formator pentru proiectul „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”. UPDATE: prelungire termen de înscriere
20.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

19 ianuarie 2017: Joi, 19 ianuarie 2017, Institutul Naţional al Magistraturii a republicat pentru a doua oară anunţul privind selectarea unui formator în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”.

Noul termen de depunere a documentelor de înscriere este 26 ianuarie 2017. De asemenea, limba de lucru în care se vor elabora materialele suport de curs și în care se vor susține activitățile de formare va fi limba română.

:: Procedura de Selecție
:: Documentație Selecție Formator

***

4 ianuarie 2017: Miercuri, 4 ianuarie 2017, Institutul Naţional al Magistraturii a republicat anunţul privind selectarea unui formator în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”, prelungind termenul limită pentru transmiterea de către candidați a documentelor de înscriere până la data de 18 ianuarie 2017.

:: Procedura de Selecție

***

12 decembrie 2016: Luni, 12 decembrie 2016, Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii anunţul privind selectarea unui formator în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”.

În ședința din 10 noiembrie 2015, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat prin Hotărârea nr. 1196/2015 participarea Institutului Național al Magistraturii (în continuare, INM), în calitate de partener co-beneficiar, fără contribuție financiară, la proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”, coordonat de Asociația Pro Refugiu din România, propus spre finanțare Comisiei Europene. Plenul CSM a reținut că acest proiect are ca scop principal sprijinirea autorităților naționale competente pentru aplicarea în activitatea lor a prevederilor europene privind asistența juridică a victimelor traficului de persoane, solicitanților de azil și refugiaților, atât prin organizarea de cursuri de formare profesională pentru avocați, procurori și judecători, cât și prin dezvoltarea unor relații de cooperare între reprezentanții diferitelor instituții europene prin schimbul de bune practici cu experți în drept din Germania, Suedia și Bulgaria. Temele propuse vor viza infracțiunea de trafic de persoane și infracțiuni conexe, protecția drepturilor victimelor, instrumente legislative internaționale. Pentru desfășurarea acestui proiect, urmează ca INM, în calitate de partener asociat, să îndeplinească următoarele activități: – selecția unui număr de 3-4 formatori, care se vor implica activ în susținerea cursurilor de formare în România și care vor participa la evenimentele organizate în țările partenere; – selecția judecătorilor și procurorilor care vor participa la activitățile proiectului; – participarea la conferințele cu rol de diseminare, organizate în cadrul proiectului.

:: Procedura de selecţie

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.