Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București ref. avocații care nu au reglementată forma de exercitare a profesiei
15.12.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 14 decembrie 2016, Baroul București a dat publicității anunțul potrivit căruia, conform Hotărârii Consiliului Baroului București din data de 6 decembrie 2016, avocații care nu au formă de exercitare a profesiei precizată conform art. 180 din Statutul profesiei de avocat, își vor preciza forma de exercitare a profesiei în termen de 30 de zile de la data acestui anunt.

Lista avocaților care nu au reglementată forma de exercitare a profesiei poate fi consultată la Compartimentul Resurse Umane (cam. 497).

:: Anunțul


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.