Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Sorin Costreie de la Facultatea de Filosofie a Universității din București a conferențiat pentru auditorii de justiție


15 decembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 13 septembrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că Sorin Costreie, conf. univ. dr. în cadrul Facultății de Filozofie a Universității din Bucureșt le-a vorbit auditorilor de justiție, în Aula Institutului Naţional al Magistraturii, luni, 12 decembrie 2016, cu prilejul conferinței „Gândirea critică sau cum să gândim mai bine”, potrivit unui comunicat al INM.

Evenimentul a fost organizat în contextul încheierii, la data de 9 septembrie 2016, a unui Protocol de colaborare între Institutul Național al Magistraturii și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și face parte din seria „Întâlnirilor de bun augur” organizate periodic de Institutul Naţional al Magistraturii pentru auditorii de justiţie.

Sorin Costreie a oferit auditorilor de justiție o prezentare generală a instrumentelor utile în construcția raționamentelor, precum și sugestii cu privire la dezvoltarea capacității de adaptare la comportamente cognitive care să permită rafinarea argumentării și a gândirii independente. Intervalul de timp alocat întrebărilor și răspunsurilor s-a axat pe analiza metodelor utilizate în procesul de evaluare a informațiilor, auditorii de justiție manifestând interes pentru organizarea unor ateliere aplicate în domeniul abordat în cadrul conferinței.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii