Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Rectorul ASE, laureat al Academiei Române

20.12.2016 | Irina RÎMARU
Newsletter
Instagram
Facebook
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Institutul Național de Cercetări Economice „Costin C. Kirițescu” din cadrul Academiei Române a conferit medalia „Centenar Pierre Werner” rectorului ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, în semn de recunoaștere a contribuției la dezvoltarea învățământului superior şi a cercetării academice, a eforturilor susţinute pentru promovarea valorilor culturii naţionale în spiritul wernerian al compatibilizării şi consensului european şi mondial, potrivit unui comunicat al Academiei de Studii Economice.

Decernarea acestui premiu a avut loc cu ocazia celei de-a 4-a ediţii a conferinţei internaţionale “Cercetarea ştiinţifică economică – Abordări teoretice, empirice şi practice” – ESPERA 2016, desfăşurată la Bucureşti în perioada 15-16 decembrie 2016, conferinţă la care prof. univ. dr. Nicolae Istudor a fost keynote speaker.

Irina Rîmaru

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate