Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Rectorul ASE, laureat al Academiei Române

20.12.2016 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Institutul Național de Cercetări Economice „Costin C. Kirițescu” din cadrul Academiei Române a conferit medalia „Centenar Pierre Werner” rectorului ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, în semn de recunoaștere a contribuției la dezvoltarea învățământului superior şi a cercetării academice, a eforturilor susţinute pentru promovarea valorilor culturii naţionale în spiritul wernerian al compatibilizării şi consensului european şi mondial, potrivit unui comunicat al Academiei de Studii Economice.

Decernarea acestui premiu a avut loc cu ocazia celei de-a 4-a ediţii a conferinţei internaţionale “Cercetarea ştiinţifică economică – Abordări teoretice, empirice şi practice” – ESPERA 2016, desfăşurată la Bucureşti în perioada 15-16 decembrie 2016, conferinţă la care prof. univ. dr. Nicolae Istudor a fost keynote speaker.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership