Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

ANAF actualizează instrucţiunile de completare a numărului de evidenţă a plăţii


20 decembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 19 decembrie 2016, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunțat că prevederile Codului de procedură fiscală impun actualizarea instrucţiunilor de completare a numărului de evidenţă a plăţii pentru situațiile contribuabililor care plătesc timbrul de mediu pentru autovehicule și abrogarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 1870/2004, urmată de elaborarea unui ordin al preşedintelui ANAF care să actualizeze aceste instrucțiuni, potrivit unui comunicat al ANAF.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii