« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

INM. Vizite de studiu pentru magistrați și formatori INM la CJUE, 2017. UPDATE: Rezultate selecție
13.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Miercuri, 12 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele selecției pentru ultimele patru vizite.
Astfel, pentru vizita din 15-16 mai au fost selectați judecătorii Iuliana Gabriela Telescu și Sorana Suciu, pentru vizita din 12-13 iunie au fost selectați Otilia Chiriță, Mădălina Graure și Ioan Eugen Ioja, judecători, pentru vizita din 3-4 iulie au fost selectați Anca Anamaria Mihai, judecător, și Lucian Marinescu, procuror, iar pentru vizita din 9-10 octombrie au fost selectați Emanuela Morișcă și Daniela Matache, judecători.
:: Magistrați selectați CJUE 15-16 mai 2017
:: 
Magistrați selectați CJUE 12-13 iunie 2017
:: 
Magistrați selectați CJUE 3-4 iulie 2017
:: 
Magistrați selectați CJUE 9-10 octombrie 2017

***

Miercuri, 15 februarie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele selecției pentru vizita din 13-14 martie 2017. Astfel, a fost selectat în vederea participării Tudor Cristian Ciobanu.

::Magistrați selectați CJUE 13-14 martie 2017

***

Miercuri, 21 decembrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) a cinci vizite de studiu la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, în 2017, adresate judecătorilor, procurorilor și formatorilor INM.

Vizitele de studiu vor avea fiecare o durată de 2 zile și se vor desfășura la Luxembourg, în următoarele perioade:
– 13-14 martie 2017 – limba engleză;
– 15-16 mai 2017 – limba engleză;
– 12-13 iunie 2017 – limba franceză;
– 3-4 iulie 2017 – limba engleză;
– 9-10 octombrie 2017 – limba engleză

Pentru vizitele de studiu la CJUE sunt alocate 40 de locuri/vizită pentru toate statele membre EJTN. Selecția inițială va fi realizată de INM, urmând ca stabilirea numărului de locuri pentru fiecare stat membru, precum și alocarea persoanelor selectate pentru locurile oferite, să fie realizate de EJTN.

:: Anunț

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.