Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
2 comentarii

INM. Reluare procedură recrutare post de formator “Dezvoltare personală și abilități non-juridice”. UPDATE: Rezultatele selecției. Eliberare din funcție CSM
15.09.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

14 septembrie 2017: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a constatat, cu majoritate, eliberarea judecătorului Corina Voicu din funcţia de director al Direcţiei  legislaţie, documentare şi contencios din cadrul CSM, începând cu data de 1 septembrie 2017, ca urmare a numirii în calitate de formator cu normă întreagă în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 30)

***

23 mai 2017: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale procedurii de selecție, potrivit unui comunicat INM.

Astfel, Corina Voicu, judecător, a obținut punctajul necesar promovării celei de-a treia probă a selecției, urmând a susţine un interviu suplimentar în faţa membrilor Consiliului Ştiinţific al INM, care vor decide prin hotărâre.

***

11 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele în urma primelor două probe ale procedurii de selecție.

Astfel, a fost selectată Corina Voicu, judecător, care va participa la următoare probă, respectiv susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

***

15 decembrie 2016: Institutul Naţional al Magistraturii a anunțat reluarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de formator cu normă întreagă în domeniul “Dezvoltare personală și abilități non-juridice” în cadrul Departamentului de formare a formatorilor.

Dosarul de înscriere poate fi depus până la data de 16 ianuarie 2017.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti