Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
2 comentarii

INM. Reluare procedură recrutare post de formator “Dezvoltare personală și abilități non-juridice”. UPDATE: Rezultatele selecției. Eliberare din funcție CSM
15.09.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

14 septembrie 2017: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a constatat, cu majoritate, eliberarea judecătorului Corina Voicu din funcţia de director al Direcţiei  legislaţie, documentare şi contencios din cadrul CSM, începând cu data de 1 septembrie 2017, ca urmare a numirii în calitate de formator cu normă întreagă în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 30)

***

23 mai 2017: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale procedurii de selecție, potrivit unui comunicat INM.

Astfel, Corina Voicu, judecător, a obținut punctajul necesar promovării celei de-a treia probă a selecției, urmând a susţine un interviu suplimentar în faţa membrilor Consiliului Ştiinţific al INM, care vor decide prin hotărâre.

***

11 aprilie 2017: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele în urma primelor două probe ale procedurii de selecție.

Astfel, a fost selectată Corina Voicu, judecător, care va participa la următoare probă, respectiv susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

***

15 decembrie 2016: Institutul Naţional al Magistraturii a anunțat reluarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de formator cu normă întreagă în domeniul “Dezvoltare personală și abilități non-juridice” în cadrul Departamentului de formare a formatorilor.

Dosarul de înscriere poate fi depus până la data de 16 ianuarie 2017.

:: AnunțulPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “INM. Reluare procedură recrutare post de formator “Dezvoltare personală și abilități non-juridice”. UPDATE: Rezultatele selecției. Eliberare din funcție CSM”

  1. Nu înțeleg cum poate un specialist și expert juridic, care este judecător și director la Direcția legislație din cadrul INM, să fie expert și formator pentru dezvoltare de abilități NON-juridice?

    În timpul liber, persoana a deținut o altă funcție non-juridică de prestigiu și care a ajutat-o să devină expert pentru dezvoltare NON-juridică? Nu înțeleg.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.