JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

Acord de colaborare între INJ și Școala de Arte Plastice „Alexei Șciusev”


16 decembrie 2016 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 15 decembrie 2016, Directorul Institutului Național al Justiției, Diana Scobioală, și Directorul Școlii de Arte Plastice „Alexei Șciusev”, Olimpiada Arbuz-Spatari, au semnat un acord de colaborare între instituțiile pe care le reprezintă cu scopul de a promova, prin intermediul expozițiilor de creație și al altor activități realizate în comun, cultura, valorile estetice și creativitatea, potrivit inj.md.

Încheierea acestui acord vine din dorința și necesitatea de a ajuta tinerele talente, astfel creându-se premise pentru o cooperare reciprocă eficientă în acest sens. Conform documentului, Institutul Național al Justiției și Școala de Arte Plastice „Alexei Șciusev” își propun să realizeze acţiuni îndreptate spre promovarea şi susţinerea copiilor înzestraţi cu capacităţi şi aptitudini deosebite în domeniul artelor.

De asemenea, în anul următor se preconizează desfășurarea unui concurs republican dedicat justiției prin ochii copiilor, care va avea genericul „Justiție – eu te văd așa”. Concurenții – elevi ai școlilor de arte plastice din Moldova – vor participa la cele două etape ale concursului. Premianții vor fi cunoscuți de Ziua internațională a copilului și se vor alege cu ustensile și materiale necesare pentru dezvoltarea în continuare a pasiunii lor.

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică