« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

INM. Vizite de studiu pentru magistrați la instituțiile europene din Bruxelles, 2017. UPDATE: Rezultate selecție
13.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Miercuri, 12 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele procedurii de selecție.

Astfel, pentru perioada 15-17 mai au fost selectați Cristina Corina Frîncu și Andreea Raluca Prepeliță, procurori, iar pentru perioada 20-22 noiembrie au fost selectați Ramona Muscalu, procuror, și Mădălina Porîrniche, judecător.

:: Magistrați selectați 15-17 mai 2017
:: Magistrați selectați 20-22 noiembrie 2017

***

Miercuri, 21 decembrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) a două vizite de studiu la Instituțiile Europene din Bruxelles, în 2017, adresate procurorilor și judecătorilor de drepturi și libertăți.

Vizitele de studiu vor avea fiecare o durată de 3 zile și se vor desfășura la Bruxelles, în limba engleză, în următoarele perioade:
– 15-17 mai 2017
– 20-22 noiembrie 2017.

Pentru vizitele de studiu organizate la instituțiile europene din Bruxelles sunt alocate 30 de locuri/vizită pentru toate statele membre EJTN. Selecția inițială va fi realizată de INM, urmând ca stabilirea numărului de locuri pentru fiecare stat membru, precum și alocarea persoanelor slectate pentru locurile oferite, să fie realizate de EJTN.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.