Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 22 decembrie 2016
23.12.2016 | JURIDICE.ro

Joi, 22 decembrie 2016, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a lui Werner-Hans Lauk, ambasador al Republicii Federale Germania în România, şi a lui profesor Keith Hitchins, de la Universitatea din Illinois, conform uni comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia avută la dezvoltarea constantă a relaţiilor politice, economice, sociale şi culturale dintre România şi Republica Federală Germania, pentru eforturile depuse în vederea intensificării dialogului politic dintre cele două state, precum a înfiinţării Forumului Româno-German din Bucureşti, Președintele României a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Comandor Excelenţei Sale lui Werner-Hans Lauk, ambasador al Republicii Federale Germania în România.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia personală avută la promovarea istoriei și limbii române, pentru înțelegerea și interesul manifestate față de civilizația românească, Președintele Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Mare Ofițer profesorui Keith Hitchins, de la Universitatea din Illinois, Statele Unite ale Americii.

Decorările au fost făcute la propunerea Ministrului Afacerilor Externe,  Lazăr Comănescu.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.