Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Premii pentru studenții care au obținut performanțe la competițiile internaționale
29.12.2016 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 28 decembrie 2016, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a dat publicității ordinul nr. 6162/22.12.2016 de completarea a OMENCS nr. 5768/2016 privind premiile acordate de către MENCS elevilor și studenților care au obținut performanțe la competițiile internaționale pe discipline școlare și sportive desfășurate în anul 2016.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Premii pentru studenții care au obținut performanțe la competițiile internaționale”

  1. Laura-Cristina DUMITRU spune:

    Această inițiativă merită apreciată, deoarece în acest mod studenții vor fi mai performanți și vor știi că sunt apreciați pentru munca lor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.