Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a avizat propunerile Ministrului Justiției de numire a unor procurori în funcții de conducere din cadrul PÎCCJ
04.01.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Miercuri, 4 ianuarie 2017, după parcurgerea activităților prevăzute în procedura de avizare, analizarea proiectelor de management şi susţinerea interviurilor, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat propunerile ministrului justiției de numire a următorilor procurori în funcţii de conducere din cadrul PÎCCJ, potrivit unui comunicat al CSM:

–  Romulus Dan Varga – procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în funcţia de procuror şef al Secției de urmărire penală şi criminalistică;
generalul de brigadă magistrat Gheorghe Coşneanu – procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, în funcţia de procuror militar şef al Secției parchetelor militare;
– generalul locotenent magistrat Ion Alexandru – procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, în funcția de procuror militar şef adjunct al Secției parchetelor militare.

Propunerile pentru numirea în funcţiile de conducere vacante din cadrul PÎCCJ a procurorilor menţionaţi au fost înaintate Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiţiei în data de 14 decembrie 2016.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate