« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Consiliul Concurenței. Autorizare preluare C-Gaz&Energy Distribuţie SRL de către CEZ Vânzare SA
05.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 4 ianuarie 2017, Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea prin care CEZ Vânzare SA preia activitatea de furnizare cu amănuntul de gaze naturale în regim concurenţial a companiei C-Gaz&Energy Distribuţie SRL, prin preluarea clienţilor finali actuali de gaze naturale ai acesteia, potrivit unui comunicat al Consiliului.

CEZ Vânzare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice. Printre activităţile CEZ Vânzare SA se numără şi cea de comercializare a combustibililor gazoși, prin conducte. CEZ Vânzare SA face parte din Grupul CEZ, un grup de origine cehă, prezent la nivel internațional în domeniul energiei.

În România, CEZ Vânzare SA desfășoară activităţile de comercializare a energiei electrice și a gazelor naturale în baza licențelor acordate în acest scop de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

C-Gaz&Energy Distribuţie SRL desfăşoară activităţi de comercializare atât a energiei electrice, cât şi a gazelor naturale.

Operaţiunea analizată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale.

 
Secţiuni: Concurență, Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD