JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Baroul Bucureşti - Societatea de Ştiinţe Juridice
Documentare juridică pentru avocaţi
Print Friendly, PDF & Email

SNG alege un reprezentant al personalului de instruire în consiliul de conducere. UPDATE: Rezultatele votului

15 februarie 2017 | JURIDICE.ro

Luni, 13 februarie 2017, a avut loc Adunarea generală a formatorilor în vederea alegerii unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri, potrivit unui comunicat al SNG.

În urma numărării voturilor exprimate atât direct, cât şi în variantă la distanţă, a fost aleasă ca membru în Consiliul de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri, în calitate de reprezentant al formatorilor, grefierul Raluca Andreea Bratu.

***

Vineri, 6 ianuarie 2017, Școala Națională de Grefieri a anunțat declanșarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în consiliul de conducere al SNG.

Persoanele interesate pot depune/trimite o scrisoare de intenție și un CV la sediul SNG din București sau la nr. de fax: 021.310.34.80, până la data de 23 ianuarie 2017.

:: Hotărârea nr. 40/04.10.2013 privind aprobarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în consiliul de conducere al Școlii Naționale de Grefieri

:: Hotărârea nr. 65.20.12.2016 privind declanșarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire ca membru în consiliul de conducere al Școlii


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.