Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Cursurile se reiau luni, 9 ianuarie 2017
09.01.2017 | Irina RÎMARU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

La Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cursurile vor fi reluate luni, 9 ianuarie 2017, așa cum prevede structura anului universitar 2016-2017, potrivit unui comunicat al UAIC.

Studenții care nu au ajuns încă în Iaşi sunt rugați să verifice starea drumurilor și să nu efectueze deplasarea dacă nu sunt în siguranță.

Eventualele lucrări, predări de proiecte, susțineri de colocvii vor fi reprogramate, cu acordul cadrelor didactice, astfel încât studenții care nu se pot prezenta, să nu suporte niciun fel de consecințe și să beneficieze de evaluare la o data stabilită ulterior.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate