Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar (MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete)
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu
CSM, Ministerul Public şi DNA
Baroul Bucureşti - Societatea de Ştiinţe Juridice
Documentare juridică pentru avocaţi
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Mesaj de felicitare din partea CSM din Republica Moldova cu ocazia constituirii CSM din România

10 ianuarie 2017 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova a dat publicității un mesaj de felicitare în legătură cu constituirea Consiliului Superior al Magistraturii din România, potrivit csm.md.

Victor Micu, președintele CSM din Republica Moldova: „Calitățile profesionale și personale pe care le posedați, să vă inspire în noul mandat să luați decizii bune și să realizați schimbări pozitive pentru sistemul judiciar. Activitatea desfășurată în prezent, precum și contribuţia adusă pe parcursul mai multor ani la înfăptuirea justiţiei, implică un nivel maxim de responsabilitate. Să vă bucurați de respect și apreciere din partea tuturor instituțiilor de drept!

Cu această ocazie, Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova își exprimă respectul și își dorește ca eforturile de cooperare între instituţiile din cele două state în domeniul justiţiei, să continue în același ritm cu realizări productive, în contextul în care au fost întreprinse mai multe măsuri în acest sens.

Membrilor Consiliului Superior al Magistraturii, vă dorim un mandat plin de succes cu multe realizări frumoase!

Cu deosebită considerațiune și profund respect.”

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.