Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Baroul Bucureşti - Societatea de Ştiinţe Juridice
Documentare juridică pentru avocaţi
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Regulamentului privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a INM

11 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro

Joi, 5 ianuarie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicităţii Hotărârea nr. 1386 din data de 14 noiembrie 2016 privind modificarea Regulamentului privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a Institutului Naţional al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 439/2006.

Modificarea vizează art. 32 alin. 1 din Regulament:
Absolvenţii Institutului Naţional al Magistraturii care se bucură de bună reputaţie sunt numiţi de Consiliul Superior al Magistraturii în funcţiile de judecători şi procurori stagiari, după caz, în funcţie de opţiunea exprimată şi cu respectarea art. 19 alin. 2 din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pe baza mediei generale, calculată cu 3 zecimale, care reprezintă media aritmetică a rezultatelor finale ale fiecărui an de studiu şi ale examenului de absolvire a Institutului. La egalitate de medii au prioritate, în următoarea ordine, candidaţii care au obţinut: nota finală mai mare la examenul de absolvire, media mai mare a celor doi ani de studiu la Institutul Naţional al Magistraturii, nota finală mai mare la concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, vechimea mai mare în funcţiile prevăzute de art. 86 din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

:: Hotărârea


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.