Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Prahova. Adunarea Generală Ordinară. UPDATE: A doua convocare – 17 februarie 2017
09.02.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Prahova  a anunțat că se convoacă pentru a doua oară Adunarea Generală a Avocaților, cu aceeași ordine de zi, în data de 17 februarie 2017, orele 14.00 la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Totodată, Baroul a atras atenția asupra dispozițiilor art. 232 alin. (2) și (3) din Statutul profesiei de avocat care prevăd că absența nejustificată de la Adunarea Generală constituie abatere disciplinară gravă.

***

Baroul Prahova a dat publicității un anunț cu privire la convocarea Adunării Generale a Avocaților în data de 8 februarie 2017, orele 14.00 la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești Str. Anton Pann Nr. 5.

Ordinea de zi cuprinde:
1. raportul de activitate al Baroului pe anul 2016;
2. execuția bugetară pe anul 2016 și proiectul de buget pe anul 2017 ale Baroului Prahova;
3. raportul Casei de Asigurări a Avocaților, filiala Prahova, pe anul 2016;
4. execuția bugetară pe anul 2016 și proiectul de buget pe anul 2017 ale Casei de Asigurări a Avocaților, filiala Prahova;
5. alegerea Comisiei de disciplină și delegații la Congres;
6. completarea Consiliului de Administrație al CAA Prahova cu doi membri;
7. diverse.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti