Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

INM. Ceremonia de începere a cursurilor de noua promoție de auditori de justiție

15.01.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 13 ianuarie 2016 a avut loc, la sediul Institutului Național al Magistraturii, ceremonia organizată cu prilejul începerii cursurilor de formare inițială de către noua promoție de auditori de justiție, 2017-2018, potrivit unui comunicat al INM.

La festivitate au participat și au luat cuvântul Mariana Ghena, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Cristian-Mihai Ban, Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii, Florin Iordache, Ministrul Justiției, Laura Oprean, Prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, av. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România și Ana-Maria Garofil, Directorul INM.

De asemenea, în cadrul ceremoniei au transmis un mesaj Gabriela Baltag și Andrea Annamaria Chiş, respectiv Florin Deac și Codruţ Olaru, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, Mihaela Angelica Iacuba, Directorul Școlii Naționale de Grefieri și Tudorel Ștefan, formator cu normă întreagă al Institutului Național al Magistraturii.

Potrivit tradiției, a susținut un discurs cu această ocazie și candidatul admis la Institutul Național al Magistraturii cu cea mai mare medie în cadrul promoției 2017-2018, auditor de justiție Georgiana Rizoiu.

Pe lângă auditorii de justiție din anul I și reprezentanți ai formatorilor Institutului Național al Magistraturii, la festivitate au mai participat, din partea Curții Constituționale a României, Petre Lăzăroiu, judecător, și Marieta Safta, Prim magistrat-asistent.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week