Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

INM. Ceremonia de începere a cursurilor de noua promoție de auditori de justiție
15.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 13 ianuarie 2016 a avut loc, la sediul Institutului Național al Magistraturii, ceremonia organizată cu prilejul începerii cursurilor de formare inițială de către noua promoție de auditori de justiție, 2017-2018, potrivit unui comunicat al INM.

La festivitate au participat și au luat cuvântul Mariana Ghena, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Cristian-Mihai Ban, Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii, Florin Iordache, Ministrul Justiției, Laura Oprean, Prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, av. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România și Ana-Maria Garofil, Directorul INM.

De asemenea, în cadrul ceremoniei au transmis un mesaj Gabriela Baltag și Andrea Annamaria Chiş, respectiv Florin Deac și Codruţ Olaru, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, Mihaela Angelica Iacuba, Directorul Școlii Naționale de Grefieri și Tudorel Ștefan, formator cu normă întreagă al Institutului Național al Magistraturii.

Potrivit tradiției, a susținut un discurs cu această ocazie și candidatul admis la Institutul Național al Magistraturii cu cea mai mare medie în cadrul promoției 2017-2018, auditor de justiție Georgiana Rizoiu.

Pe lângă auditorii de justiție din anul I și reprezentanți ai formatorilor Institutului Național al Magistraturii, la festivitate au mai participat, din partea Curții Constituționale a României, Petre Lăzăroiu, judecător, și Marieta Safta, Prim magistrat-asistent.

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.