Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Ceremonia de începere a cursurilor de noua promoție de auditori de justiție


15 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 13 ianuarie 2016 a avut loc, la sediul Institutului Național al Magistraturii, ceremonia organizată cu prilejul începerii cursurilor de formare inițială de către noua promoție de auditori de justiție, 2017-2018, potrivit unui comunicat al INM.

La festivitate au participat și au luat cuvântul Mariana Ghena, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Cristian-Mihai Ban, Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii, Florin Iordache, Ministrul Justiției, Laura Oprean, Prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, av. Gheorghe Florea, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România și Ana-Maria Garofil, Directorul INM.

De asemenea, în cadrul ceremoniei au transmis un mesaj Gabriela Baltag și Andrea Annamaria Chiş, respectiv Florin Deac și Codruţ Olaru, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, Mihaela Angelica Iacuba, Directorul Școlii Naționale de Grefieri și Tudorel Ștefan, formator cu normă întreagă al Institutului Național al Magistraturii.

Potrivit tradiției, a susținut un discurs cu această ocazie și candidatul admis la Institutul Național al Magistraturii cu cea mai mare medie în cadrul promoției 2017-2018, auditor de justiție Georgiana Rizoiu.

Pe lângă auditorii de justiție din anul I și reprezentanți ai formatorilor Institutului Național al Magistraturii, la festivitate au mai participat, din partea Curții Constituționale a României, Petre Lăzăroiu, judecător, și Marieta Safta, Prim magistrat-asistent.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii