Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Mondială a Zăpezii

20.01.2019 | Cristian JURA, Alina GAJA
Cristian Jura

Cristian Jura

Alina Gaja

20 ianuarie 2019: Ziua Mondială a Zăpezii este marcată, anual, în cea de-a treia duminică a lunii ianuarie.

Anul acesta a avut loc cea de-a 8-a ediție a Zilei Mondiale de Zăpadă și a avut un succes răsunător. Au fost organizate evenimente în fiecare colț al lumii pe toate continentele. Din America de Sud, care include sporturi de zăpadă pe dune de nisip, în China, care  oferit o mare varietate de activități în 113 stațiuni din întreaga țară, toate având drept scop aducerea copiilor la zăpadă. În plus, Canada și SUA s-au alăturat celebrării Zilei Mondiale a Zăpezii, cu lecții gratuite și divertisment pe zăpadă în diverse stațiuni. Europa a cunoscut cea mai mare concentrație de evenimente, cu diverse evenimente care au avut loc în orașe importante.

Gian Franco Kasper, președintele Federației Internaționale de Ski: „Pentru mulți organizatori, Ziua Mondială a Zăpezii a devenit o tradiție. Familiile din zona lor așteaptă cu nerăbdare evenimentele și acest lucru important dacă sporturile cu zăpadă au un viitor.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Alina Gaja
Masterand, Facultatea de Drept, Universitatea din București

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Cristina Grigoraș

Cristina Grigoraș

21 ianuarie 2018: Ziua Mondială a Zăpezii este marcată, anual, în cea de-a treia duminică a lunii ianuarie.

În 2018, Ziua Mondială a Zăpezii este celebrată la data de 21 ianuarie.

Acțiunea mondială a crescut constant în ultimii patru ani, iar în anul 2018 a avut cel mai mare salt dublând numărul de evenimente, cu 55 de locații, astfel va fi cea mai mare Zi Mondială a Zăpezii, de până acum.

***

15 ianuarie 2017: Ziua Mondială a Zăpezii (World Snow Day) este marcată, anual, în cea de-a treia duminică a lunii ianuarie.

Sediul materiei: Evenimentul face parte din campania desfășurată de Federaţia Internaţională de Schi (FIS) „Bring Children to the Snow”, lansată în 2007, al cărui scop este promovarea practicării sporturilor de iarnă de către generațiile tinere.

În 2017, Ziua Mondială a Zăpezii este celebrată la data de 15 ianuarie, fiind organizate activități în 46 de țări.

Cu această ocazie, Federaţia Internaţională de Schi încurajează instituțiile și autoritățile din industria sporturilor de iarnă să contribuie la marcarea evenimentului prin organizarea de activități recreative pe zăpadă pentru tinerii cu vârste cuprinse între 4-14 ani și pentru familiile lor.

:: Website-ul oficial aici.

* Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Masterand Cristina Grigoraș
Facultatea de Drept, Universitatea din București


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.