JURIDICE SELECTED
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Mondială a Zăpezii

21 ianuarie 2018 | Cristian JURA, Cristina GRIGORAŞ

21 ianuarie 2018: Ziua Mondială a Zăpezii este marcată, anual, în cea de-a treia duminică a lunii ianuarie.

În 2018, Ziua Mondială a Zăpezii este celebrată la data de 21 ianuarie.

Acțiunea mondială a crescut constant în ultimii patru ani, iar în anul 2018 a avut cel mai mare salt dublând numărul de evenimente, cu 55 de locații, astfel va fi cea mai mare Zi Mondială a Zăpezii, de până acum.

***

Cristian Jura

Cristian Jura

Cristina Grigoraș

Cristina Grigoraș

15 ianuarie 2017: Ziua Mondială a Zăpezii (World Snow Day) este marcată, anual, în cea de-a treia duminică a lunii ianuarie.

În 2017, Ziua Mondială a Zăpezii este celebrată la data de 15 ianuarie, fiind organizate activități în 46 de țări.

Evenimentul face parte din campania desfășurată de Federaţia Internaţională de Schi (FIS) „Bring Children to the Snow”, lansată în 2007, al cărui scop este promovarea practicării sporturilor de iarnă de către generațiile tinere.

Cu această ocazie, Federaţia Internaţională de Schi încurajează instituțiile și autoritățile din industria sporturilor de iarnă să contribuie la marcarea evenimentului prin organizarea de activități recreative pe zăpadă pentru tinerii cu vârste cuprinse între 4-14 ani și pentru familiile lor.

Web-site-ul oficial al campaniei este: world-snow-day.com.

* Legal Days este un proiect dezvoltat de prof. univ. dr. Cristian Jura cu susținerea Societății de Științe Juridice.

Prof. univ. dr. Cristian Jura
Masterand Cristina Grigoraș
Facultatea de Drept, Universitatea din București


Aflaţi mai mult despre ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.