Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Ștefan Deaconu se alătură echipei de management a firmei LEAUA & ASOCIAŢII
16.01.2017 | JURIDICE.ro

Crenguța LEAUA

Aurora DAMCALI

Ștefan DEACONU

După aproape 5 ani ca avocat partener al SCA LEAUA & ASOCIAŢII unde a coordonat departamentul de consultanță, urmare a creșterii volumului de activitate a societății, Ștefan Deaconu se alătură echipei de management a firmei, devenind de la 1 ianuarie 2017 co-managing partner alături de Crenguța Leaua și Aurora Damcali.

Ștefan Deaconu este Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (CA-CCIR) și arbitru pe lista de arbitri ai CA-CCIR. Este avocat specializat în drept public, acordând consultanță în domeniile: investiții străine, finanțări internaționale și achiziții publice, dar și reprezentare în cadrul litigiilor în fața instanțelor judecătorești și arbitrale în probleme dintre cele mai diverse ce țin, în mod special, de dreptul Uniunii Europene și dreptul public. Ștefan Deaconu este de asemenea, profesor de drept constituțional și sistem normativ al UE la Facultatea de Drept a Universității din București și autor sau coautor a peste 25 de lucrări și a peste 50 de articole, studii și cronici apărute în reviste de prestigiu, în principal în domeniul dreptului public.

Alături de notorietatea experienței echipei sale în domeniul arbitrajului comercial și al litigiilor, LEAUA & ASOCIAŢII are o practică recunoscută în unele din cele mai provocatoare și inovative domenii ale consultanței juridice cum ar fi: aviație, construcții, infrastructură, dreptul mediului, drept constituțional, finanțării internaționale și ale UE, parteneriat public-privat și public-public, având de asemenea, o prezență foarte solidă în domeniul fuziunilor, achizițiilor și dreptului fiscal.

LEAUA & ASOCIAŢII este o firmă integrată de avocatură care se bazează pe profesionalismul, implicarea și flexibilitatea echipei de avocați ce o compune pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fiecărui client – începând de la negocieri de contracte complexe și până la soluționarea unor litigii dificile interne sau internaționale.

Echipa de management compusă din Crenguța Leaua, Aurora Damcali și Ștefan Deaconu este susținută de cei cinci parteneri ai firmei LEAUA & ASOCIAŢII avocați cunoscuți cu o bogată experiență și expertiză, fiecare coordonând echipe de lucru în domenii dintre cele mai diverse:

Marius GRIGORESCU

Marius Grigorescu este specializat în litigii și arbitraj, cu o amplă experiență practică în fata instanțelor romane precum și în arbitrajul internațional privind investițiile.

Gheorghe MATEI

Gheorghe Matei este doctor în drept fiscal, având o îndelungată activitate profesională în acest domeniu, ca avocat, precum și în calitate de consilier juridic, fost director general al Direcției Generale Juridice din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Mihaela MARAVELA

Mihaela Maravela este specializată în domeniul proprietății intelectuale, fiind inclusă de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI/WIPO) pe lista de arbitri (panelists), dar și în domeniul dreptului societar și al arbitrajului comercial internațional și în domeniul investițiilor.

Gina GHEORGHE

Gina Gheorghe este licențiată în drept si economie, având o ampla experiență în activitatea de consultanță în tranzacții internaționale, dreptul aviației și arbitraj comercial internațional.

Andreea SIMULESCU

Andreea Simulescu este specializată în arbitraj și are o vastă experiență în acordarea de asistență și reprezentare în litigii de mare anvergura în domeniul dreptului construcțiilor și în domeniul achizițiilor publice, inclusiv din fonduri nerambursabile europene.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.