Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Președintele Uniunii reamintește decanilor barourilor să comunice la UNBR acțiunile, evenimentele și campaniile inițiate de barouri
18.01.2017 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Luni, 16 ianuarie 2017, întrucât la rubrica … din activitatea Barourilor” se dau publicității evenimentele și acțiunile inițiate de consiliilor barourilor, în măsura în care sunt aduse la cunoștință pe site-urile fiecărui barou, Președintele UNBR a reamintit decanilor barourilor rugămintea Comisiei Permanente de a comunica la UNBR acțiunile, evenimentele, campaniile inițiate de barouri, inclusiv activitățile de pregătire profesională cu temă, pentru a fi asigurată cunoașterea lor de către avocații din alte barouri. Aceeași rugăminte a fost adresată Departamentului de pregătire profesională continuă a INPPA, potrivit unui comunicat al UNBR.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.