Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Președintele Uniunii reamintește decanilor barourilor să comunice la UNBR acțiunile, evenimentele și campaniile inițiate de barouri


18 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Media & Publicitate, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Luni, 16 ianuarie 2017, întrucât la rubrica … din activitatea Barourilor” se dau publicității evenimentele și acțiunile inițiate de consiliilor barourilor, în măsura în care sunt aduse la cunoștință pe site-urile fiecărui barou, Președintele UNBR a reamintit decanilor barourilor rugămintea Comisiei Permanente de a comunica la UNBR acțiunile, evenimentele, campaniile inițiate de barouri, inclusiv activitățile de pregătire profesională cu temă, pentru a fi asigurată cunoașterea lor de către avocații din alte barouri. Aceeași rugăminte a fost adresată Departamentului de pregătire profesională continuă a INPPA, potrivit unui comunicat al UNBR.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro