« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Întâlnirea Grupului de lucru al INPPA – 19 ianuarie 2017
18.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 16 ianuarie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că în data de 19 ianuarie 2017 va avea loc întâlnirea Grupului de lucru privind perfecționarea pregătirii profesionale inițiale și continue în cadrul INPPA, potrivit unui comunicat al UNBR.

Prin Decizia nr. 73 din 29 ianuarie 2016 a Comisiei Permanente a UNBR a fost constituit Grupul de lucru organizat sub egida Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, având ca sarcină elaborarea unui proiect privind pregătirea inițială și continuă, ținând cont de noile realități din profesia de avocat.

Astfel, în ședința Consiliului UNBR din 16 decembrie 2016 s-a hotărât ca anterior ședinței Comisiei Permanente a UNBR din ianuarie 2017 să aibă loc o întâlnire a Grupului de lucru.

S-a stabilit, de comun acord cu membrii acestuia, ca întâlnirea să aibă loc la București la 19 ianuarie 2017, la orele 16.00, la sediul Uniunii Naționale a Barourilor din România din Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, sector 5.

 
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD