Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Respingere delegare în funcţia de vicepreşedinte CAB. UPDATE: revocarea hotărârii de respingere
09.03.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

9 martie 2017: Secția pentru judecători a admis plângerea formulată de Elisabeta Roșu, judecător, președintele cu delegație al Curții de Apel București, și a revocat, în ședința din 20 februarie 2017, Hotărârea Secției pentru judecători privind respingerea delegării în funcția de vicepreședinte a Curții de Apel București a Alinei Nicoleta Ghica, judecător, preşedinte al Secţiei a VIII-a contencios administrativ şi fiscal al CAB, pe motiv că nu era oportună la acea dată delegarea în funcția de vicepreședinte CAB a Alinei Nicoleta Ghica, judecător.

În plângere s-a arătat că motivarea Hotărârii Secției este nelegală, întrucât oportunitatea propunerii de delegare în funcție a unui judecător se apreciază de președintele instanței, și nu de Secția pentru judecători.

:: Hotărârea de revocare

***

18 ianuarie 2017: Marți, 17 ianuarie 2017, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea propunerii preşedintelui Curţii de Apel Bucureşti privind delegarea în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti a Alinei Nicoleta Ghica, judecător, preşedinte al Secţiei a VIII-a contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2.1)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 693/2017 privind propunerea de delegare

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti