Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

Decizia privind stabilirea listelor anuale de priorități pentru elaborarea codurilor de rețea și a liniilor directoare
19.01.2017 | Elena ALBU

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Energie, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 14/14 din data de 18 ianuarie 2017 a fost publicată Decizia de punere în aplicare (UE) 2017/89 a Comisiei privind stabilirea listelor anuale de priorități pentru 2017 pentru elaborarea codurilor de rețea și a liniilor directoare.

Decizia stabilește listele anuale de priorități pentru 2017 pentru elaborarea codurilor de rețea și a liniilor directoare în domeniul energiei electrice și în cel al gazelor naturale.

Elaborarea și punerea în aplicare a codurilor de rețea și a liniilor directoare sunt esențiale pentru integrarea deplină a pieței interne a energiei. Cel de al treilea pachet legislativ din domeniul energiei a creat un cadru instituțional pentru elaborarea codurilor de rețea în vederea armonizării, acolo unde este necesar, a normelor tehnice, operaționale și de piață care reglementează rețelele de energie electrică și de gaze. În acest scop, Agenția pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei (ACER), Rețeaua europeană a operatorilor de transport și de sistem („ENTSO”) și Comisia Europeană lucrează în strânsă cooperare cu toate părțile interesate pertinente.

Prezenta decizie intră în vigoare la 7 februarie 2017.

Consilier Juridic Elena Albu

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti