« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

128,5 milioane de euro pentru promovarea produselor agricole
19.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Miercuri, 18 ianuarie 2017, Reprezentanţa Comisiei Europene în România a informat că apelul pentru campanii multianuale de promovare a produselor agricole, lansat de Comisia Europeană în 12 ianuarie, are la dispoziție un buget total de 128,5 milioane de euro, cu rate de finanțare a proiectelor de la 70 la 85%, potrivit unui comunicat al CE – Reprezentanța în România.

Programele selectate se vor desfăşura în Uniunea Europeană şi în ţări terţe și vor avea ca obiectiv promovarea consumului şi a produselor europene de calitate. Termenul-limită pentru depunerea propunerilor de finanțare este 20 aprilie 2017. 

Deschiderea pieţelor pentru produsele europene este una din priorităţile comisarului european pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Phil Hogan, comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală: „Proiectele pe care le-am primit în 2016 ne-au arătat că noua politică de promovare s-a dovedit a fi mult mai deschisă, deoarece mai mult de jumătate din proiectele selecţionate nu beneficiaseră până atunci de o finanţare europeană. Priorităţile pentru anul 2017 reflectă mai mult ca niciodată deschiderea spre ţările terţe, în creştere faţă de anii anteriori”.

Apelul se referă la:
– propuneri de programe simple, urmând a fi depuse de una sau mai multe organizații dintr-un singur stat membru (buget de 85,5 milioane de euro);
– propuneri de programe multiple, urmând a fi depuse de organizații din mai multe state membre sau de mai multe organizații de nivel european (buget de 43 milioane de euro).

Comisia Europeană va organiza o zi de informare pe această temă, în data de 31 ianuarie, la Bruxelles. Aceasta va fi dedicată consilierii beneficiarilor potenţiali în definirea proiectelor lor, precum şi prezentării de exemple de programe de succes. Ea va fi deschisă participării tuturor părților interesate – viitori beneficiari, agenții de publicitate ca organisme de implementare, autorități naționale.

:: Comunicat integral (în limba engleză)
:: Apelul de propuneri de promovare a produselor agricole 2017
:: Zi de informare privind apelul de propuneri de promovare a produselor agricole 2017
:: Portal pentru înregistrarea propunerilor

 
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Content, Dreptul Uniunii Europene, Internațional | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD