« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

SNPAP Tîrgu Ocna. Raport de activitate pe anul 2016
20.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 19 ianuarie 2017, la Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna s-a desfășurat ședința de prezentare a Raportului privind activitatea unităţii pe anul 2016, potrivit unui comunicat al SNPAP Tîrgu Ocna.

La această activitate au participat echipa de management si personalul aflat în serviciu, reprezentantul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Bacău, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai sindicatelor lucrătorilor de penitenciare, în calitate de invitaţi.

În cadrul şedinţei de bilanţ au fost prezentate principalele activităţi derulate pe parcursul anului 2016 de către serviciile şi compartimentele instituţiei, precum şi obiectivele propuse pentru anul 2017.

Scopul activităților desfășurate de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenților de Penitenciare este acela de a dezvolta și de a aplica un sistem de pregătire care să răspundă nevoilor reale de formare si dezvoltare a aptitudinilor şi competenţelor profesionale pentru personalul din sistemul penitenciar românesc.

Pentru anul 2017, conducerea instituţiei îşi propune finalizarea proiectelor iniţiate şi continuarea procesului de modernizare şi dezvoltare a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Raportul anual de activitate poate fi consultat aici.

 
Secţiuni: Content, Drept penal | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD