« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation

SNPAP Tîrgu Ocna. Raport de activitate pe anul 2016
20.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 19 ianuarie 2017, la Școala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna s-a desfășurat ședința de prezentare a Raportului privind activitatea unităţii pe anul 2016, potrivit unui comunicat al SNPAP Tîrgu Ocna.

La această activitate au participat echipa de management si personalul aflat în serviciu, reprezentantul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Bacău, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai sindicatelor lucrătorilor de penitenciare, în calitate de invitaţi.

În cadrul şedinţei de bilanţ au fost prezentate principalele activităţi derulate pe parcursul anului 2016 de către serviciile şi compartimentele instituţiei, precum şi obiectivele propuse pentru anul 2017.

Scopul activităților desfășurate de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenților de Penitenciare este acela de a dezvolta și de a aplica un sistem de pregătire care să răspundă nevoilor reale de formare si dezvoltare a aptitudinilor şi competenţelor profesionale pentru personalul din sistemul penitenciar românesc.

Pentru anul 2017, conducerea instituţiei îşi propune finalizarea proiectelor iniţiate şi continuarea procesului de modernizare şi dezvoltare a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Raportul anual de activitate poate fi consultat aici.

Secţiuni: Content, Drept penal | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

.
PLATINUM Signature