Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Încetare activitate procurori la DNA
20.01.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 19 ianuarie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie, nivel central, a procurorului Claudia Mihaela Roșu, începând cu data de 1 februarie 2017 şi revenirea acesteia la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (unitate de parchet unde a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată.

– încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie, nivel central, a procurorului Liliana Vintilă, începând cu data de 1 februarie 2017 şi revenirea acesteia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti (unitate de parchet unde a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate