Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Institutul Notarial Român. Cursuri de formare profesională


23 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Notari
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Vineri, 20 ianuarie 2017, Institutul Notarial Român a anunțat că organizează cursuri de pregătire profesională pentru contabilii angajați ai Camerelor Notarilor Publici și ai birourilor notariale, sâmbătă, 6 februarie 2016 în intervalul orar 09.00-16.00 la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din B-dul Theodor Pallady, nr. 40G, Sector 3, București.

Taxa de participare este de 300 lei/participant și se achită în contul RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR-Sucursala Plevnei.

Cererile de înscriere și dovada ordinului de plată pentru acest curs se vor transmite pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro sau la fax. 031.437.98.20.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro