Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Institutul Notarial Român. Cursuri de formare profesională
23.01.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 20 ianuarie 2017, Institutul Notarial Român a anunțat că organizează cursuri de pregătire profesională pentru contabilii angajați ai Camerelor Notarilor Publici și ai birourilor notariale, sâmbătă, 6 februarie 2016 în intervalul orar 09.00-16.00 la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din B-dul Theodor Pallady, nr. 40G, Sector 3, București.

Taxa de participare este de 300 lei/participant și se achită în contul RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR-Sucursala Plevnei.

Cererile de înscriere și dovada ordinului de plată pentru acest curs se vor transmite pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro sau la fax. 031.437.98.20.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.