« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Institutul Notarial Român. Cursuri de formare profesională
23.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 20 ianuarie 2017, Institutul Notarial Român a anunțat că organizează cursuri de pregătire profesională pentru contabilii angajați ai Camerelor Notarilor Publici și ai birourilor notariale, sâmbătă, 6 februarie 2016 în intervalul orar 09.00-16.00 la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din B-dul Theodor Pallady, nr. 40G, Sector 3, București.

Taxa de participare este de 300 lei/participant și se achită în contul RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR-Sucursala Plevnei.

Cererile de înscriere și dovada ordinului de plată pentru acest curs se vor transmite pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro sau la fax. 031.437.98.20.

 
Secţiuni: Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD