Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Comisia Permanentă exprimă disponibilitatea profesiei de a contribui din punct de vedere tehnico-juridic la perfecționarea reglementărilor legale, după consultarea Corpului profesional


20 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 20 ianuarie 2017, la ședința Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România au participat, în calitate de invitați, potrivit unui comunicat al UNBR:

– Mariana Ghena, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii;
– Cristian Ban, Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii;
– Ovidiu Predescu, consilier al Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;
– Florin Iordache, Ministrul Justiției;
– Nicoleta Pauliuc, Vicepreședintele Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României;
– Eugen Nicolicea, Președintele Comisiei juridice de disciplină și imunități a Camerei Deputaților;
– Alexandru Bălănescu, membru al Comisiei juridice, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților;
– Ana Maria Garofil, Directorul Institutului Național al Magistraturii.

Fiecare dintre invitați a transmis Corpului avocaților mesaje de conlucrare instituțională.

Florin Iordache, Ministrul Justiției, a informat Comisia Permanentă a UNBR cu privire la inițierea de către Guvernul României a unor măsuri legislative în materie penală, aflate în prezent în dezbatere publică.

Comisia Permanentă a UNBR apreciază că este legitimă şi necesară dezbaterea publică angajată în societate cu privire la acte normative care vizează drepturi şi libertăți fundamentale ale omului. Implicarea profesioniștilor dreptului în analiza efectelor unor astfel de măsuri este utilă decidenților politici.

Comisia Permanentă a UNBR a exprimat disponibilitatea profesiei de a contribui din punct de vedere tehnico-juridic la perfecționarea reglementărilor legale, după consultarea Corpului profesional.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii