Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Arad. Adunarea Generală Ordinară – 10 februarie 2017


24 ianuarie 2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Vineri, 20 ianuarie 2017, Baroul Arad a anunțat convocarea Adunării Generale Ordinare pentru data de 10 februarie 2017, ora 13:00, la Sala de Spectacole a Cercului Militar Arad, potrivit convocatorului semnat de av. dr. Cristian Alunaru, Decanul Baroului.

Ordinea de zi:
1. Darea de seamă a Consiliului Baroului pe anul 2016;
2. Bilanțul contabil pe anul 2016 și Raportul Comisiei de cenzori. Proiectul de venituri și cheltuieli pe anul 2017;
3. Alegerea delegaților la Congresul Avocaților 2017;
4. Discuții, propuneri.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro