Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Adunarea Generală Ordinară a Avocaților, Adunarea Generală Ordinară a CAA – a doua convocare: 20 februarie 2017
14.02.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 13 februarie 2017, Baroul Timiș a anunțat că Adunarea Generală Ordinară a Avocaților Baroului și Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA, din data de 13 februarie 2017, ora 15:00 nu au întrunit cvorumul minim legal, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Sergiu I. Stănilă, Decanul Baroului.

În consecință, Adunarea Generală Ordinară a Avocaților din Baroul Timiș și Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA, vor avea loc (a doua convocare) în data de 20 februarie 2017, începând cu ora 15:00, la Filarmonica Banatul Timișoara, cu sediul în Timișoara, Bd. C.D. Loga nr. 2, jud. Timiș.

Membrii Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA, pot participa și vota personal sau pot delega exercitarea dreptului de vot unui alt avocat din Baroul Timiș.

:: Model de procură

***

Luni, 23 ianuarie 2017, Baroul Timiș a dat publicității un anunț semnat de av. dr. Sergiu I. Stănilă, Decanul Baroului, cu privire la convocarea Adunării Generale Ordinare a Avocaților din Baroul Timiș, concomitent cu Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA, pentru data de 13 februarie 2017, ora 15:00, la Filarmonica Banatul Timișoara, cu sediul în Timișoara, Bd. C.D. Loga nr. 2, jud. Timiș.

Ordinea de zi a Baroului Timiș:
1. Aprobarea Raportului de activitate al Consiliului Baroului Timiș pe anul 2016.
2. Aprobarea descărcării de gestiune și de activitate a Consiliului Baroului Timiș pe anul 2016 (gestiune curentă şi gestionarea patrimoniului Baroului).
3. Aprobarea Raportului de activitate al Decanului Baroului Timiș pe anul 2016.
4. Aprobarea Proiectului de buget al Baroului Timiș pentru anul 2017.
5. Alegerea delegaților Baroului Timiș la Congresul Avocaților 2017.
6. Diverse.

Ordinea de zi a CAA Filiala Timiș:
1. Raportul de activitate al Consiliului de Administrație al Filialei Timiș pe anul 2016.
2. Aprobarea descărcării de gestiune a Consiliului de Administrație al Filialei Timiș pe baza Raportului Comisiei de Cenzori a Filialei Timiș, cu avizul prealabil al Consiliului Baroului Timiș.
3. Adoptarea Proiectului de buget al Filialei Timiș pentru anul 2017.
4. Diverse.

De asemenea, potrivit anunțului, în cazul în care la prima convocare numărul legal de participanți nu este întrunit, Adunarea Generală Ordinară a Avocaților și Adunarea Generală Ordinară a membrilor Filialei Timiș a CAA, se convoacă pentru data de 20 februarie 2017, începând cu ora 15:00, la Filarmonica Banatul Timișoara, cu sediul în Timișoara, Bd. C.D. Loga nr. 2, jud. Timiș.

Atât la prima, cât și la a doua convocare, membrii Baroului Timiș și ai Filialei Timiș a CAA, pot participa și vota personal sau pot delega exercitarea dreptului de vot unui alt avocat din Baroul Timiș.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.