Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UIA. Forumul Mondial al Centrelor de Mediere, 2-3 octombrie 2009
05.08.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Bucuresti anunta ca UIA organizeaza in perioada 2-3 octombrie 2009, la Florenta (Italia), Forumul Mondial al Centrelor de Mediere.

Forumul Mondial al Centrelor de Mediere a fost creat in 2001 de catre Comisia pentru Mediere din cadrul UIA. El reuneste cele mai importante centre de mediere comerciala si de solutionare alternativa a disputelor/Alternative Dispute Resolution/ADR din lumea intreaga, si ofera participantilor posibilitatea de a face un schimb de opinii asupra evolutiei ADR-ului si asupra celor mai bune practici. De asemenea, Forumul ofera centrelor de mediere ocazia de a colabora la realizarea unor anumite programe.

Intalnirea de la Florenta va fi cea de-a 13-a reuniune a Forumului, de la infiintarea acestuia.

Aceasta intalnire este mai mult decat un eveniment, deoarece este dedicat viitorului medierii. Care este viitorul medierii? Care sunt noile resurse psihologice pentru a ajuta mai bine partile in mediere si in co-mediere? Cum sa depasim impotrivirea fata de mediere si cum sa redactam clauze ADR eficiente?”

Lucrarile Forumului se vor desfasura in limba engleza (fara traducere simultana).

Termen de inscriere: 18 septembrie 2009.

Pentru inscriere:
– se completeaza formularul de inscriere si se trimite la centrul UIA prin e-mail sau fax, insotit de copia documentului de plata.

Cazarea: recomandarea UIA: rezervarea hotel va fi garantata cu carte de credit si se va face direct la unul din hotelurile mentionate in Programul seminarului – pana in 10 august (Florenta gazduieste mai multe evenimente internationale in aceeasi perioada) sau la un alt hotel, in functie de optiunea participantulului. Organizatorii au informat recent ca oferta de cazare a hotelului Brunelleschi (4*) nu mai este valabila (lucrari de recostructie), participantii la seminar fiind invitati sa opteze pentru Hotelul Pierre , la aceleasi preturi preferentiale negociate de UIA.

Hotel Pierre (4*)
Hotel Pierre
Via de Lamberti, 5
50123 Florence
T +39 055 21 62 18
F +39 055 23 96 573
Email : booking.pierre@remarhotels.com
Contact person: Mrs. Anna Maria
Breakfast and taxes included

Pentru Informatii suplimentare:
Compartimentul Relatii interne, internationale si Pregatire profesionala
Persoana de contact: Valentina Dumitrache
Tel: 021 315 45 37
E-mail: dumitrache@baroul-bucuresti.ro.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.