« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Bogdan Dumitrache inculpat
27.01.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Executorul judecătoresc Bogdan Dumitrache precizează că a dobândit calitatea de inculpat într-un dosar aflat pe rolul Direcției Naționale Anticorupție.

În funcție de evoluția procedurii și, în particular, dacă aceasta va fi finalizată cu o hotărâre judecătorească al cărei efect ar putea, printre alte consecințe, să atragă suspendarea din exercitarea profesiei ori încetarea calității de executor judecătoresc, executorul judecătoresc Bogdan Dumitrache va avea în vedere să informeze atât organele reprezentative ale profesiei de executor judecătoresc, cât și pe cei toți interesați de o asemenea situație.

Așa cum s-a întâmplat și în trecut (a se vedea Executor judecătoresc amendat de Comisia Superioară de Disciplină a Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din RomâniaUrmărire penală începută împotriva unui executor judecătoresc și Urmărire penală începută împotriva lui Bogdan Dumitrache), executorul judecătoresc Bogdan Dumitrache apreciază oportun să aducă la cunoștința publicului și, îndeosebi, a “publicului juridic” orice acțiune sau proces care are ca obiect tragerea sa la răspundere în legătura cu activitatea de executor judecătoresc, precum și soluțiile pronunțate de organele competente.

 
Secţiuni: Anunțuri, Drept penal, Recuperare creanțe, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD